google.com, pub-5639114718427035, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Inventarisatie passagiers TUI fly

Beste media contacten in Suriname, op Curacao, Aruba en Bonaire,

Door beperkingen in het vliegverkeer hebben wij helaas moeten besluiten onze vluchten van en naar Nederland te annuleren. Wij begrijpen dat dit een ingrijpende mededeling is voor de passagiers die een ticket in hun bezit hebben om naar Amsterdam te reizen en betreuren het ten zeerste dat wij hen niet op de geplande vlucht naar Nederland kunnen brengen. We zijn in nauw overleg met het Ministerie van Buitenlandse Zaken om te kijken welke oplossingen mogelijk zijn.  Wij zijn in ieder geval aan het inventariseren hoeveel reizigers, die al in het bezit zijn van een ticket op een TUI fly vlucht, nog naar Amsterdam willen reizen. Een aantal van hen zijn namelijk al terug, via een eerdere vlucht of met een andere airline. Ook zijn er mensen die willen blijven. De betreffende passagiers ontvangen een sms bericht met daarin link naar een formulier waarin zij dat kunnen aangeven. We kunnen helaas nog niet aangeven wat het vervolg zal zijn, dit hangt mede af van het overleg met de overheden.

Met vriendelijke groet,

Petra Kok

Persvoorlichting

TUI Nederland N.V.
Volmerlaan 3 | 2288 GC | Rijswijk |Nederland
Postbus 157 | 2280 AD |Rijswijk |Nederland
Telefoon: +31 70 3266120
pers@tui.nl
www.tui.nl

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: