Videogesprek met Eurocommissaris Vălean

Videogesprek met Eurocommissaris Vălean

23 juni 2020

Kamerleden van de commissie voor Infrastructuur en Waterstaat hebben op woensdag 24 juni van 14.00 tot 15.30 uur een videogesprek met Eurocommissaris Adina Vălean van Transport. Het gesprek staat in het teken van duurzame en slimme mobiliteit. Via deze website kunt het gesprek live volgen.
europa_stockfoto.jpg

Eurocommissaris Adina Vălean werkt op dit moment aan een strategie voor duurzame en slimme mobiliteit. Het rapport wordt aan het eind van dit jaar gepresenteerd. De Kamerleden gaan tevens met de Eurocommissaris in gesprek over het herstelpakket in reactie op de COVID-19 pandemie van de Europese Commissie.

Live volgen

Het videogesprek tussen de Kamercommissie en de Eurocommissaris vindt plaats in de Tilanuskamer. Via de livestream kunt u het gesprek live volgen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: