Stichting Kinderbescherming op bezoek bij de Gouverneur

Stichting Kinderbescherming op bezoek bij de Gouverneur

Geplaatst op 16 July 2020

WILLEMSTAD – Op dinsdag 14 juli heeft het bestuur van de Stichting Kinderbescherming Curacao (SKBC) een bezoek gebracht aan de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout. De Gouverneur is beschermvrouwe van de stichting.

De stichting heeft gedurende dit bezoek onder andere de nieuwe ontwikkelingen in de SKBC met de Gouverneur besproken en de Gouverneur op de hoogte gebracht betreffende de (financiële) uitdagingen waarmee de SKBC te maken heeft.

*Op de foto: de heer Eldred Deterville (penningmeester SKBC), Hare Excellentie Lucille George-Wout en mevrouw Diahanne Lichtenberg (voorzitter SKBC)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: