Gobièrnu ta atvertí pa informashonnan tokante pagonan di NOW inkorekto ku ta sirkulando

 

Gobièrnu ta atvertí pa informashonnan tokante pagonan di NOW inkorekto ku ta sirkulando

Geplaatst op 24 July 2020 dor di Ministerio Desaroyo Sosial, Labor i Bienestar

WILLEMSTAD – Ministerio di Desaroyo Sosial, Labor i Bienestar a tuma nota di informashon ku ta sirkulando den notisia i retnan sosial, kaminda ta informá komunidat ku di un forma inkorekto e ministerio i su personal ta manehá e fondonan di NOW.

Ministerio di SOAW ta refutá tur e akusashonnan aki i ta konfirmá ku e ministerio ni su personal no tin nada di haber ku pago ni rekuperashon di sèn ku por a bai inkorektamente pa sierto kompania i/òf individuo, ya ku e ministerio na promé lugá no ta ni enkargá ku ehekushon di e areglo di NOW. Seguidamente Ministerio di SOAW ke enfatisá ku na tur momentu ta pèrkurá pa trabounan ku ta konserní e ministerio keda hasí di forma responsabel i íntegro.

Ministerio di SOAW seriamente ta konsiderá pa tuma akshon kontra e akushashonnan falsu aki pa medio di un investigashon via Ministerio Públiko.

 


 

De overheid waarschuwt dat er incorrecte informatie circuleert over betalingen van NOW

Geplaatst op 24 juli 2020 di door Ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid & Welzijn

WILLEMSTAD – Het Ministerie van Sociale Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (SOAW) heeft kennis genomen van informatie die circuleert in nieuwsberichten en sociale netwerken, waarin de gemeenschap onjuist wordt geïnformeerd dat het ministerie en haar medewerkers de NOW-fondsen beheren.

Het Ministerie van SOAW betwist al deze beschuldigingen en bevestigt dat het ministerie noch haar personeel iets van doen hebben met de betaling noch met het terughalen van geld dat incorrect zouden zijn betaald aan bepaalde bedrijven e/o individuen, al is het maar omdat het ministerie in de eerste plaats helemaal niet belast is met de uitvoering van de NOW-regeling. Het Ministerie van SOAW wil dan ook benadrukken dat zij zich te allen tijden bezig houden met werk dat dit ministerie aangaat en het ministerie blijft dit doen op een verantwoorde en integere manier.

Het Ministerie van SOAW neemt ernstig in overweging om actie te ondernemen tegen deze valse beschuldigingen door middel van een onderzoek door het Openbaar Ministerie.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: