Front Office Hof open vanaf 6 augustus, maar werkzaamheden nog gaande

 

Front Office Hof open vanaf 6 augustus, maar werkzaamheden nog gaande

 

Willemstad – Donderdag 6 augustus 2020 gaat de Front Office van de vestiging Curaçao van het Hof van Justitie weer open voor publiek. Tot en met vrijdag 14 augustus kan de klant er terecht van 8:00 tot 12:00 uur.

 

Stukken deze week liever digitaal

De werkzaamheden in de publieke ruimtes zijn helaas nog niet helemaal afgerond. Bezoekers voor de Front Office die verzoekschriften, beroepsschriften en processtukken moeten indienen worden daarom aangeraden om deze week deze stukken nog digitaal via focur@caribjustitia.org in te dienen en ze maandag 10 augustus tijdens de beperkte openingstijden in hard copy in te dienen. Als de stukken groter zijn dan 10MB kunnen ze via wetransfer worden gemaild. 

 

Zittingen t/m 12 augustus in Stadhuis

Tot en met 14 augustus zijn er maar een beperkt aantal zittingen gepland. De zittingen van deze week en 10 en 12 augustus worden nog in het Stadhuis gehouden. Vrijdag 14 augustus zal de eerste zitting in het nieuwe gebouw worden gehouden.

 

Wij verzoeken u om hiermee rekening te houden en danken u voor uw begrip.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: