Behandeling kort geding Elhage vs. Statenleden e.a. in vergaderzaal Staten

 

Behandeling kort geding Elhage vs. Statenleden e.a. in vergaderzaal Staten

 

Willemstad – De behandeling van het kort geding van Shaheen Elhage tegen de statenleden, de Staten en het Land wordt vrijdag 7 augustus om 10:00 uur in de vergaderzaal van de Staten gehouden. Deze keuze is gemaakt omdat de grote zittingszaal in het Stadhuis geen ruimte biedt voor het aantal procesdeelnemers, pers en bezoekers.

 

Bezoekers

In het kader van veiligheid is er ruimte voor 15 personen in het bezoekers gedeelte. Bezoekers worden via de bezoekersdeur, aan de linker kant van de Staten, in de zaal toegelaten. Alle bezoekers worden bij aankomst gefouilleerd. Gezien de beperkte ruimte wordt de bezoekers gevraagd geen grote tassen mee te nemen. Een geldig identiteitsbewijs is verplicht. Tijdens de zitting mogen geen geluid- en/of beeldopnamen worden gemaakt. 

 

Ingang partijen en advocaten via trappen Stadhuis

Alle partijen en advocaten dienen de vergaderzaal van de Staten te betreden via de ingang van het Stadhuis (boven).

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: