Asesinato nanse na Korsou bibando na Ulanda, Amsterdam

Bas van Wijk (24) nasé na Kòrsou, a keda asesiná djadumingu atardi na Amsterdam. E tabata huntu ku algun amigu den un parke, na momentu ku e agresor tabata ke hòrta e oloshi di un amigu di Bas. Na momentu ku Bas a reakshoná riba e akto aki, el a wòrdu asesiná. Pas na alma di e defuntu. 

Getuigenoproep schietincident Louise de Colignystraat

Laatste update:09-08-2020 | 18:57

Amsterdam – Zondag 9 augustus 2020 heeft rond 16.45 uur een schietincident plaatsgevonden aan de Louise de Colignystraat in de wijk Bos en Lommer. Bij de meldkamer komen rond die tijd meldingen binnen van meerdere schoten in een woning. Eenmaal ter plaatse treffen politieagenten een zwaargewonde man aan, die met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht.

In de directe omgeving wordt direct met man en macht gezocht naar één of meerdere schutters. Er zijn tot op heden nog geen verdachten aangehouden. De recherche is een onderzoek gestart en komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben, getuige zijn geweest of wellicht een tweede gewonde man hebben gezien.

Mogelijke tweede gewonde

Er is mogelijk sprake van een tweede gewonde man, die kort na het incident gewond en bloedend de woning aan de Louise de Colignystraat te voet is uitgelopen. Hij verplaatste zich in de richting van de Karel Doormanstraat. De recherche spreekt graag met mensen die dit hebben gezien, of mogelijke andere informatie hebben die het onderzoek verder zouden kunnen helpen. Beelden, van bijvoorbeeld geparkeerde auto’s in nabij gelegen straten, zijn daarbij erg welkom en kunnen geupload worden via onderstaand tipformulier. 

Getuigenoproep

Heeft u informatie over deze zaak? Dan horen wij dat graag via 0900-8844 of onderstaand tipformulier, waar u eveneens beelden kunt uploaden. Liever anoniem informatie aan de politie doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000. 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: