A yuda mener ku tabata den situashon deplorabel / Hulp geboden aan man in erbarmelijke omstandigheden

 

A yuda mener ku tabata den situashon deplorabel

Kralendijk – Tin un grabashon ta sirkulá di un mener den un situashon deplorabel. Ya kaba a atendé ku e situashon dor di trahadó sosial i tim di bario konhuntamente ku famia. 

 

Entidat Pٕúbliko Boneiru (EPB) ta konsiente ku sierto grupo ta hasi mal uso di e imágennan aki pa otro metanan. Ke rekordá tur hende riba derechi di privasidat di e persona i su famia. Pa e mesun motibu aki lo no por bai den mas detaye di e kaso spesífiko aki. Instansianan konserní tin atenshon pa e situashon aki i a atendé debidamente.

 


 

Hulp geboden aan man in erbarmelijke omstandigheden

Kralendijk – Er wordt een video opname gedeeld waarin een meneer is te zien in erbarmelijke omstandigheden. Een maatschappelijk werker en de wijkteam hebben in samenwerking met de familie de  situatie rondom de meneer aangepakt. 

Het openbaar lichaam Bonaire (OLB) is op de hoogte dat sommigen misbruik maken van de beelden voor andere doeleinden. Een ieder moet weten dat de meneer en zijn familie recht hebben op privacy. Om die reden worden er geen andere mededelingen gedaan over deze zaak. Betrokken instanties zijn ervan op de hoogte en werken aan een oplossing.  

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: