Ultimo dianan riba social media tin diferente mensahe tocante trahadornan di Wardacosta di Karibe. / De afgelopen dagen worden er op social media berichten geplaatst met betrekking tot personeel van de Kustwacht Caribisch Gebied.

 

Ultimo dianan riba social media tin diferente mensahe tocante trahadornan di Wardacosta di Karibe. E mensahenan ta ser dirigi prinisipalmente na e trahadornan di Kustwacht su steunpunt na Aruba caminda ku tin hasta menasa direccion di e trahadornan. Wardacosta ta lamenta sinseramente ku e mensahenan riba social media ta tacha e trahador di Wardacosta personalmente y ta danja e reputaccion di Wardacosta sin un base funda.

Wardacosta ta un organisacion profesional ku ta traha abase di regulacionnan local y ta mantene ordu publico abase di su Rijkswet Kustwacht. E trabounan di Wardacosta ta ser ehecuta na un manera integro, profesional y sin hasi diferencia den persona. Directiva di Wardacosta ta para clave tras di su trahadornan y no ta asepta ningun sorto di menasa den direccion di su trahador ku ta hasi nan trabou na un manera digno.

Wardacosta ta e partner di seguridat riba laman pa Aruba y lo keda mantene ordu publico y controlnan riba laman abase di leynan vigente local.


De afgelopen dagen worden er op social media berichten geplaatst met betrekking tot personeel van de Kustwacht Caribisch Gebied. De berichten zijn met name gericht op het kustwachtpersoneel op Aruba waarin zelfs bedreigingen worden geuit naar sommige personeelsleden. De Kustwacht betreurt het ten zeerste dat de berichten op social media kustwachtpersoneel individueel schade berokkent en dat de reputatie van de Kustwacht wordt beschadigd zonder waarheidsvinding.

De Kustwacht is een professionele organisatie die op basis van lokale wet- en regelgeving en de Rijkswet Kustwacht handhaaft. Dit gebeurt integer, professioneel en zonder aanziens des persoons. De directie van de Kustwacht staat pal achter haar personeel en accepteert geen enkele vorm van bedreigingen richting haar medewerkers.

De Kustwacht is de maritieme veiligheidspartner op Aruba en blijft de lokale wetten handhaven en controles op zee uitvoeren, dit voor de bescherming van het eiland en de lokale samenleving.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: