Briefing over het coronavirus: volg het live

Briefing over het coronavirus: volg het live

28 september 2020

Kamerleden krijgen op dinsdag 29 september vanaf 12.30 uur een technische briefing over het coronavirus. De powerpointpresentaties vindt u in dit bericht. Mogelijk zal de Tweede Kamer later deze week plenair vergaderen over de ontwikkelingen rond het coronavirus. Tijdens de regeling van werkzaamheden, die start omstreeks 15.45 uur, wordt hierover besloten. U kunt de briefing live volgen via deze site en de app Debat Direct.
Kamerleden krijgen regelmatig een technische briefing over het coronavirus

Technische briefing: update coronavirus

De commissie Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) houdt van 12.30 tot 15.00 uur een technische briefing. Kamerleden krijgen een update van experts over de laatste ontwikkelingen in de bestrijding van het coronavirus. De briefing wordt verzorgd door Jaap van Dissel, directeur Infectieziektebestrijding bij het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), enΒ Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk Acute Zorg (LNAZ).

Presentaties

Wat gebeurt er in een technische briefing?

In een technische briefing geven ambtenaren van een ministerie of vertegenwoordigers van de Algemene Rekenkamer, adviescolleges of onderzoeksinstellingen uitleg over technische aspecten van een bepaald dossier. Na deze uitleg krijgen Kamerleden de gelegenheid om vragen te stellen. Deze vragen zijn niet politiek gericht, maar op de feiten.Β Een briefing kan openbaar of besloten zijn, afhankelijk van het onderwerp.

Volg live

  • Volg de briefing vanaf 12.30 uur via deΒ livestreamΒ op deze website of de app Debat Direct. Bekijk ook deΒ bijbehorende stukken.
  • Volg de regeling van werkzaamheden vanaf omstreeks 15.45 uur via deΒ livestreamΒ op deze website of de app Debat Direct.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: