Ester Sint Jago a kumpli 40 aña den servisio di gobièrnu / Ester Sint Jago 40 jaar in dienst van de overheid

Ester Sint Jago a kumpli 40 aña den servisio di gobièrnu

 

Kralendijk – Ester Sint Jago a selebrá ku e a kumpli kuarenta aña trahando komo ámtenar. Durante un seremonia festivo na trabou, koleganan a selebrá e echo aki ku Hilly, manera su nòmber di kariño ta. A elogi’é pa su dedikashon durante añanan. 

 

Hilly Sint Jago a drenta den servisio di gobièrnu komo kontratante den añanan ochenta di dékada pasa. Despues di dos aña e a drenta servisio fiho na e departamento di Finansa. Einan Hilly a traha ku diferente hefenan di e servisio. Tur tabatin elogio pa Hilly su funshonamentu. Hilly Sint Jago a traha fielmente na e mesun doño di trabou i na e mesun departamento durante 40 aña. 

Entidat Públiko Boneiru i spesialmente tur koleganan ta manda un pabien pa Hilly Sint Jago. Gradisiendo e pa tur e añanan di servisio desplegá. Ta sigui konta kuné den e añanan ku a sobra promé ku e bai disfrutá di su penshun. 

 

 

 

Ester Sint Jago 40 jaar in dienst van de overheid

 

Kralendijk – Ester Sint Jago vierde dat ze al 40 jaar in dienst is van de overheid. Tijdens een feestelijke bijeenkomst hebben collega’s samen met Hilly, zoals ze liefkozend wordt genoemd, dit heugelijke feit gevierd. Ze werd geprezen voor haar jarenlange inzet.  

 

Hilly Sint Jago is in de jaren tachtig van de vorige eeuw met een contract in dienst gekomen. Na twee jaar kwam ze in vaste dienst bij de afdeling Financiën. Daar heeft ze met verschillende diensthoofden gewerkt. Allemaal hadden ze lof voor haar inzet. Hilly Sint Jago is in de 40 jaren trouw gebleven aan haar werkgever en afdeling. 

Het openbaar lichaam Bonaire en met name al haar collega’s feliciteren Hilly Sint Jago. Ze bedanken haar voor haar inzet. Ze blijven rekenen op haar komende jaren, voordat ze van een welverdiende pensioen gaat genieten. 

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: