Er zijn geen nieuwe positieve gevallen van Covid-19

Er zijn geen nieuwe positieve gevallen van Covid-19 bijgekomen.

Op 13 oktober 2020 zijn er 33 actieve gevallen van Covid-19 op Bonaire. 96 personen zijn hersteld en 2 personen zijn opgenomen in het ziekenhuis.

Publieke Gezondheid merkt dat het aantal mensen dat zich laat testen momenteel afneemt. Het blijft belangrijk dat iedereen zich bij klachten laat testen. Heb je verhoging, keelpijn of andere klachten die wijzen op Covid-19? Blijf thuis en bel 0800-0800. Houd je aan de hygiΓ«ne instructies. Eet gezond, blijf in beweging en slaap voldoende. Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen.

#PrevenΓ­Corona #coronaBonaire #coronaBoneiru

Niun kaso di Covid-19 a bini aserka.

Riba 13 di Γ²ktober tin 33 kaso aktivo di Covid-19 na Boneiru. 96 persona a rekuperΓ‘ i 2 persona ta internΓ‘ den hΓ²spital

E departamentu di Salubridat Públiko a tuma nota ku e kantidat di persona ku ta laga tèst nan mes, aktualmente a bira ménos. Ta keda importante pa tur hende laga tèst su mes ora e ta sinti keho. Bo tin keintura, doló di garganta òf kualke otro síntoma relatÑ na Covid-19? Keda bo kas i yama 0800-0800. Mantené e instrukshonnan di higiena. Kome salú, drumi sufisiente i move regular pa hisa bo resistensia. Kuida bo mes i esnan rondó di bo.

#PrevenΓ­Corona #coronaBonaire #coronaBoneiru

There are no additional positive case of Covid-19.

On October 13th there are 33 active cases of Covid-19 on Bonaire. 96 persons have recovered and 2 persons have been admitted to hospital.

Public Health noticed that the number of people having themselves tested is currently decreasing. It remains important that everyone gets tested in case they have complaints. Call 0800-0800 if you have any symptoms related to Covid-19. Maintain the hygiene instructions to prevent contamination with the coronavirus.Β Protect yourself and the people around you.

#PrevenΓ­Corona #coronaBonaire #coronaBoneiru

Saludos Kordial | Met vriendelijke groet | Best regards,

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: