Periodo di balides di reibeweis i su dokumentonan durante e pandemia na Kòrsou

 

Periodo di balides di reibeweis i su dokumentonan durante e pandemia na Kòrsou

Geplaatst op 03 January 2021 dor di Ministerio Maneho di Gobernashon, Planifikashon i Servisio Públiko

Willemstad – Asuntunan Públiko (Kranshi) di e Ministerio di Maneho di Gobernashon, Planifikashon i Servisio Públiko ta anunsiá ku ta adaptá temporalmente e periodo di entrega pa promé biaha i renobashon di reibeweis. Personanan ku for di 1 di òktober 2020 a pasa eksámen práktiko ku éksito por manehá adishonalmente shete (7) luna un vehíkulo ku ta pertenesé na e kategoria(nan) ku el a pasa eksámen. E mester tin e resultado di eksamen práktiko den su poder.

Tur reibeweis ku a kaduká for di 1 di òktober 2020 ta haña prolongashon di shete (7) luna mas di balides, kuminsando e dia ku el a kaduká. Pues tur persona ku nan reibeweis a kaduká despues di 1 di òktober 2020, por keda kore ku e reibeweis kaduká ei pa shete (7) luna mas. Esaki no ta konta pa esnan ku nan reibeweis a keda suspendé òf tumá bèk pa outoridat.

No por usa e reibeweis ku a kaduká komo medio di identifikashon i solamente reibeweis optené aki na Kòrsou ta haña e prolongashon temporalmente di balides. Reglanan nòrmal ta keda apliká pa esnan no optené na Kòrsou.

Asuntunan Públiko di e Ministerio di Maneho, Planifikashon i Servisio Públiko ta hasi su máksimo esfuerso pa atendé tur su klientenan mas mihó posibel i ta traha ku e mes ferbor na satisfakshon di nos siudadanonan. Pa mas informashon semper por tuma kontakto ku Bentana di Informashon na Lokèt di Pèrmit na e number temporal ku ta 434-1690.

 


 

Geldigheidstermijn van het rijbewijs en bijbehorende documenten gedurende de pandemie op Curaçao

Geplaatst op 03 januari 2021 di door Ministerie van Bestuur, Planning & Dienstverlening

Willemstad – Publieke Zaken (Kranshi) van het Ministerie van Bestuur, Planning & Dienstverlening deelt mee dat de indieningsperiode voor eerste afgifte en vernieuwing van rijbewijzen tijdelijk wordt aangepast. Personen die vanaf 1 oktober 2020 geslaagd zijn voor hun praktijkexamen, mogen aanvullend zeven (7) maanden een voertuig besturen dat valt binnen de categorie waarvoor ze examen hebben gedaan. Hij moet het resultaat van het examen in zijn bezit hebben.

Alle rijbewijzen die vanaf 1 oktober 2020 vervallen zijn, krijgen een verlenging van zeven (7) maanden, te beginnen op de datum waarop het rijbewijs vervallen is. Dus iedereen waarvan het rijbewijs na 1 oktober 2020 vervallen is, mag nog zeven (7) maanden blijven rijden met dat vervallen rijbewijs. Dit geldt niet voor degenen waarvan het rijbewijs geschorst is of ingenomen is door de autoriteiten.

Een verlopen rijbewijs kan niet gebruikt worden als middel van identificatie. Alleen rijbewijzen, afgegeven hier op Curaçao krijgen de tijdelijke verlenging van de geldigheid. De normale regels blijven van toepassing voor niet op Curaçao afgegeven rijbewijzen.

Publieke Zaken van het Ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening, doet zijn uiterste best om al haar cliënten zo goed mogelijk aandacht te geven en werkt met dezelfde inspanning aan de tevredenheid van onze burgers.

Voor meer informatie kan altijd contact genomen worden met het Vergunningenloket op hun tijdelijke telefoonnummer 434-1690.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: