Grand opening Ceviche 91 Gastrobar

 

Vrijdag 8 januari opende “Ceviche 91 Gastrobar haar deuren met een grand opening event georganiseerd door Infinity Group Curacao. Mauricio Villanueva Castro de eigenaar, heeft veel voorliefde voor zijn vaderland Peru en omdat het beroemde gerecht ceviche niet overal verkrijgbaar is, besloot hij een speciale ceviche bar te openen op een unieke en historische locatie met een betoverend uitzicht.
Steven Martina de minister van economische zaken was uitermate positief over de nieuwe en unieke horecagelegenheid. Mauricio villanueva Castro kreeg veel lof over zijn durf en vertrouwen in de huidige economie en werd succes gewenst voor de toekomst. Steven Martina zou zeker een hapje komen eten.
Tijdens de avond werden de gasten meegenomen voor een ontdekkingsreis over de hele wereld met ceviche uit landen als Mexico, Peru, Frankrijk en zelfs een lokaal geïnspireerde ceviche uit Curacao gepaard met heerlijke exclusieve Mocktails.
De gasten konden op het terras genieten van het mooie uitzicht de positieve vibes en een combinatie van verschillende culturen. Wat tevens ook de slogan is van Ceviche 91. “Connecting vibes, people and places”
Hierbij nodigen we je uit om Ceviche 91 Gastrobar te bezoeken in het Riffort Renaissance (4e verdieping) om onze specialiteiten te proeven en je ervaringen te delen met de rest van de wereld. We zijn dagelijks geopend vanaf 12u. Reserveer je tafel via +5999 8414404
En zoals Mauricio altijd zegt: Ready to chevichize your life?
[PAPIAMENTU]
Djabierne 8 januari Ceviche 91 Gastrobar a habri su portanan durante un grand opening event organisa pa infinity group curacao. Mauricio Villanueva Castro, e donjo, semper tin hopi amor pa su pais Peru y pa e motibu ku e famoso plato Ceviche no tabata alkansabel na varios lugar el a disidi di habri un ceviche bar outentiko na un lugar historiko ku un bista fenomenal.
Steven Martina, minister di desaroyo economiko a duna palabra di positivismo pa ku e establesemento renombra y uniko. Mauricio Villanueva Castro a hanja hopi apoyo pa su kurashi y konfiansa den e ekonomia aktual pa inverti. Minister a priminti ku sigur e lo pasa pa komo ceviche.
Durante e anochi ivitadonan a wordu guia rond mundu ku ceviche di paisnan manera Mexico, Peru , Fransia y asta ceviche inspira lokalmente di korsou. E platonan a ser combina ku Mocktails eksklusivo.
Tur hende presente por a disfruta riba e terasa di un bista espektakular, bon ambiente y diferente kultura.
Kordialmente nos ta ivita tur hende pa bishita Ceviche 91 gastrobar na Riffort Renaissance (di 4 piso) pa purba nos spesialidatnan y komparti esaki ku mundu kompletu. Nos lo ta habri diariamente for di 12or. Por fabor yama pa hasi bo reservashon na
+5999 8414404.
Y manera mauricio ta bisa semper: Bo ta kla pa cevichize bo bida?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: