Kasi 400 habitante a usa wèpsait nobo di EPB pa traha sita ku Registro Sivil Bijna 400 inwoners gebruikten nieuwe website van OLB om afspraak te maken bij Burgerzaken

 

Kasi 400 habitante a usa wèpsait nobo di EPB pa traha sita ku Registro Sivil 

Kralendijk – Ya kaba kasi 400 persona a traha un sita ku Registro Sivil den e promé siman ku a lansa e wèpsait nobo di Entidat Públiko Boneiru (EPB). E wèpsait nobo tin e opshon pa traha un sita online. Por traha sita ku Registro Sivil pa diferente deklarashon òf petishon. 

Sifra di sitanan trahá for di 22 di aprel: 

Produkto Kantidat
Attestatie de Vita 8
Bewijs burgerlijke staat 1
Bewijs van inschrijving 22
Emigratie (uitschrijven) 13
Geboorteaangifte 5
Huwelijkaangifte 2
Immigratie (inschrijving) 28
Legalisatie handtekening 2
Overlijden 1
Paspoort 56
Rijbewijskaart 57
Sedula (identiteitskaart) 168
Stamboomonderzoek 2
Verhuizen op Bonaire 13
Verklaring van woonplaats 19
Total 397


Ora un persona traha un sita online, e lo risibi un notifikashon via e-mail. Den e notifikashon aki tin skibí kiko e persona mester trese ora e bai e sita na Registro Sivil. Asina ei e por bini e sita ku tur  dokumento nesesario. “Mi ta kontentu ku hopi hende a hasi uso kaba di e sistema nobo akí. Poko poko lo sigui añadí mas servisionan di Entidat Públiko Boneiru na e sistema di traha sita online”, diputado Thielman a bisa.


Pronto lo ta posibel pa yena e pèrmitnan di konstrukshon online tambe. Na momentu ku esaki ta posibel EPB lo invita pueblo pa hasi uso di e opshon aki. Suidadanonan lo no ta mará na orarionan di servisio di EPB pa hasi nan petishonnan. E wèpsait ta bira EPB su lokèt digital ku ta habrí 24 ora pa dia. Tira un bista riba e wèpsait pa traha bo sita: https://bonairegov.com/pa/traha-sita.

 

 

 

Bijna 400 inwoners gebruikten nieuwe website van OLB om afspraak te maken bij Burgerzaken

Kralendijk – Bijna 400 personen hebben nu al een afspraak gemaakt bij Burgerzaken via de nieuwe website van het openbaar lichaam Bonaire (OLB). De nieuwe website heeft onder andere een optie om online een afspraak te maken bij Burgerzaken voor verschillende diensten.
De gemaakte afspraken vanaf 22 april: 

Product Aantal
Attestatie de Vita 8
Bewijs burgerlijke staat 1
Bewijs van inschrijving 22
Emigratie (uitschrijven) 13
Geboorteaangifte 5
Huwelijkaangifte 2
Immigratie (inschrijving) 28
Legalisatie handtekening 2
Overlijden 1
Paspoort 56
Rijbewijskaart 57
Sedula (identiteitskaart) 168
Stamboomonderzoek 2
Verhuizen op Bonaire 13
Verklaring van woonplaats 19
Totaal 397


Als iemand een afspraak online maakt, krijgt hij/zij een tegenbericht via e-mail. In dit bericht staat wat iemand naar een afspraak bij Burgerzaken mee moet nemen. Zo komt de inwoner met de juiste documenten naar de afspraak. “Ik ben blij dat veel mensen gebruik hebben gemaakt van dit nieuwe system. Langzamerhand zullen we meer diensten van het Openbaar Lichaam Bonaire toevoegen aan dit systeem om online een afspraak te maken”, zei gedeputeerde Thielman.

Binnenkort is het ook mogelijk om bouwvergunningen online in te vullen. Wanneer dit mogelijk is, zal het OLB de volk uitnodigen om hiervan gebruik te maken. Het indienen van de aanvragen zal niet meer afhangen van de openingstijden van het OLB. De website wordt het digitale loket van het OLB dat 24 uur per dag open is. Bezoek de website en maak je afspraak: https://bonairegov.com/afspraak-maken.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: