KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIANOTISIA POLISIAL

Notifikashon di polis di djárason 28 di aprel te ku djaluna 3 di mei 2021/Politieberichten van woensdag 28 april tot en met maandag 3 mei 2021

 

Notifikashon di polis di djárason  28 di aprel te ku djaluna 3 di mei 2021

 

Hòmber ta kore bai despues di aksidente

Den oranan di anochi riba djabièrnè 30 aprel, a detené un hòmber di inisial N.J.M.V. di 29 aña, na altura di Kaya Prenses Marie en konekshon ku e duna oido na òrdu di polis. E sospechoso tabata enbolbí den un aksidente despues di kua el a purba kore bai.

 

Robo

Alrededor di 11.30 or di anochi riba djaweps 29 di aprel sentral di polis a risibí notifikashon tokante un robo ku a tuma lugá riba Bulevar E.E.G. na altura di entrada di un akomodashon turístiko. Kuater mucha hòmber a roba un dama i un hòmber di un tas. E malechornan, ku tabatin tapaboka bistí, tabata kore riba baiskel i a hui bai den direkshon di Playa ku e botin. Ta investigando e kaso. 

 

Detenshonnan

Den oranan di anochi riba djabièrnè 30 di aprel, a hasi tres detenshon. Alrededor di 9.50 or di anochi

a detené un hòmber di inisial R.P.S. di 36 aña en konekshon ku maltrato di doño di un snek situá na Kaya Korona. Alrededor  i 10 or di anochi a detené un hòmber di inisial F.D.d.P. di 52 aña di edat en konekshon ku violensia doméstiko. Ta investigando e kasonan. 

 

A topa kurpa sin bida den kura

Riba djaweps 29 di aprel sentral di polis a risibí notifikashon ku tabatin un hòmber ku no tabata duna señal di bida den un kura di un kas benta abou. Despues di investigashon di polis i dòkter a konkluí ku ta trata di un morto natural. Ta trata di e hòmber di inisial M.C.N. di 83 aña di edat.

 

A hòrta dos baiskel

Riba djaweps 29 aprel a drenta keho di ladronisia di dos baiskel. Ta trata di un baiskel shinishi di marka Giant , modèl Boulder i un baiskel blou skur i plata, di marka Trek. E baiskel nan tabata na lòk riba pòrch di un kas situá na Kaya Nikiboko Sùit. Deskonosínan a bai ku nan entre 12 or i 6 or di mardugá. E kaso ta bou di investigashon.

Aksidente entre tres outo

Alrededor di 8.45 or riba djaweps 29 di aprel un aksidente entre tres outo a tuma lugá riba Kaya Korona. Shofùr di un outo a pèrdè kontrol riba su stür i a bai dal den un outo despues di kua el a bai dal den un otro outo.

 

Komportashon peligroso den tráfiko ta kondusí na detenshon

Den oranan di mèrdia riba djárason 28 di aprel a detené un hòmber di inisial R.D.N. di 20 aña  en konekshon ku entre otro resistensia kontra polis, pa no duna oido na òrdu di polis, pa okashoná peliger riba karetera, pa no duna señal di stòp òf direkshon, pa surpasá e límite di velosidat, pa kore sin hèlm, sin reibeweis i sin plachi di number.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van woensdag 28 april tot en met maandag 3 mei 2021

 

Man rijdt weg na aanrijding

In de avonduren op vrijdag 30 april werd, een man met initialen N.J.M.V. van 29 jaar, ter hoogte van de Kaya Prinses Marie aangehouden omdat hij  geen gehoor gaf aan vorderingen van de politie. De verdachte was betrokken bij een aanrijding en probeerde weg te rijden.

 

Beroving

Omstreeks 23.30 uur op donderdag 29 april kreeg de politiecentrale melding over een beroving op de E.E.G. Bulevar ter hoogte van de ingang van een toeristische accommodatie. Een man en vrouw werden door vier jongens beroofd van een tas. De daders, met mondkapjes op, reden op fietsen en vluchtten  richting Playa weg met de buit. De zaak is in onderzoek.

 

Aanhoudingen

In de avonduren op vrijdag 30 april  werden twee aanhoudingen verricht. Een man met initialen R.P.S. van 36 jaar werd omstreeks 21.50 uur aangehouden voor mishandeling van de eigenaar van een snack aan de Kaya Korona. Omstreeks 23.00 uur was een man met initialen F.D.d.P  van 52 jaar, aangehouden in verband met huiselijk geweld. De zaken zijn in onderzoek.

 

Levenloze man  in tuin aangetroffen

Op donderdag 29 april kreeg de politiecentrale melding dat er een man in de tuin lag en geen teken van leven gaf. Na onderzoek door de politie en de schouwarts, werd geconcludeerd dat het om een natuurlijke dood ging. Het betrof de man met initialen M.C.N. van 83 jaar.

 

Twee fietsen gestolen

Op donderdag 29 april werd aangifte gedaan van diefstal van twee fietsen. Het betreft een grijze mountainbike van het merk Giant, model Boulder en een donkerblauwe/zilveren fiets van het merk Trek. De fietsen stonden op slot op het terras bij een woning aan de Kaya Nikiboko Zuid en werden tussen 00.00 uur en 06.00 uur door onbekenden weggenomen.

 

Aanrijding tussen drie auto’s

Omstreeks 08.45 uur op donderdag 29 april vond een aanrijding plaats tussen drie auto’s op de Kaya Korona. De bestuurder van een auto verloor de macht over het stuur en botste achtereenvolgens op twee auto’s. De bestuurder is ter plekke door de ambulance personeel geassisteerd. 

 

Gevaarlijk gedrag in het verkeer leidt tot aanhouding

Op woensdag 28 april werd in de middaguren een man met initialen R.D.N. van 20 jaar op de Kaya Carlos A. Nicolaas aangehouden wegens verzet tegen politie, het niet voldoen aan een vordering, het veroorzaken van gevaar op de weg, het niet geven van stop en/of richting aanwijzingen, het overtreffen van de maximale toegestane snelheid, voor het rijden zonder helm, zonder rijbewijs en zonder kenteken.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: