Teatro KadaKen Kòrsou a haña un teater nobo aserka!

Teatro KadaKen
Kòrsou a haña un teater nobo aserka!
Stichting Teatro KadaKen i Fundashon Birgen di Rosario a uni forsa pa restorá e Aula na Habaai manera e tabata den su tempu di gloria. Lo transformá e presioso sala den un espasio inspirativo pa presentashonnan i kreadónan di teater ta mas ku bon biní pa krea ekspreshonnan artístiko.
Lesa mas detayes riba nos website http://www.teatrokadaken.org

Curaçao heeft er een nieuw theater bij!
Stichting Teatro KadaKen en Stichting Birgen di Rosario hebben de handen ineen geslagen om de Aula in Habaai weer in ere te herstellen. De prachtige zaal zal omgetoverd worden tot een inspirerende ruimte voor het tonen van voorstellingen en theatermakers zijn van harte welkom voor het creëren van kunstuitingen.
Ga voor meer informatie naar onze website http://www.teatrokadaken.org

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: