KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

DEPORTENOTISIA

Vrijdagavond 28 mei 2021 hield de Curacao Boxing Association CuraBox de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV).

Op vrijdagavond 28 mei 2021 hield de Curacao Boxing Association CuraBox de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze werd gehouden in de vergaderzaal van Federashon Deporte i Olímpiko Kòrsou (FDOK).
De ALV was oorspronkelijk twee maanden eerder gepland, echter werd uitgesteld vanwege de lockdown door COVID-19.
Tijdens het terugblik en jaarverslag van 2020 bleek dat CuraBox ondanks de pandemie toch actief was met diverse COVID-proof activiteiten, zoals o.a.; een Power Punch Challenge, meerdere oefenwedstrijden en wedstrjden, virtual seminars en oline classes voor scheidsrechters, juryleden, trainers en coaches.
De financiele commissie verleende decharge over het financieel jaarverslag.
Gezien het feit dat het goed gaat wat betreft het aantal COVID besmettingen is het bestuur optimistisch voor de tweede helft van 2021. Natuurlijk blijft voorzichtigheid van belang en zal tijdens de activiteiten rekening gehouden worden met actuele maatregelen.
De eerste lokale wedstrijden zijn gepland op 27 juni, internationale wedstrijden op 2 oktober en het plan bestaat ook naar het buitenland te gaan voor deelname aan wedstrijden, waaronder de nederlandse Kampioenschappen op 30 en 31 oktober en de Caribisch kampioenschappen in december op Sint Maarten.
Naast wedstrijden zullen er meerdere activiteiten zijn, waaronder officiële box-examens.
Dr. Krishnadath is afgetreden als bestuurslid, echter vanwege zijn verdiensten als  bestuurslid sinds 2009 is hij benoemd als erelid  van CuraBox.
Het bestuur gaat verder met; Edwin Baas als voorzitter, Andy Frans als vicevoorzitter, Sem Klein als penningmeester, Erwin Kleiboer als secretaris en Huibertico Balentien als commissaris.
De ALV had een zeer motiverende werking op iedereen en het bestuur en de aanwezige clubs en leden gaven aan om er samen voor te gaan. Door gezamenlijk inzet het boksen naar een hoger niveau te brengen.
Meer informatie over de aankomende activiteiten volgen spoedig.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: