Notisia di djabièrnè 18 di yüni te ku djaluna 21 di yüni 2021/Politieberichten van vrijdag 18 juni tot en met maandag 21 juni 2021

 

Notisia di djabièrnè 18 di yüni te ku djaluna 21 di yüni 2021

 

Bròmer ta drenta mondi

Algu pa 11 or di anochi riba djadumingu 20 di yüni un aksidente a tuma lugá riba kaminda Sabana Piedra Krus. Pa motibu deskonosí un bròmer a kore drenta mondi. Ambulans a transportá e shofùr pa hospital pa tratamentu médiko.


Ladronisia na sitionan di sambuyá

Entre 12 or i 12.30 or di mèrdia riba djadumingu 20 di yüni, deskonosínan a bai ku un tas ku kontenido for di un outo ku tabata stashoná na Bulevar E.E.G. Den e tas tabatin entre otro un iPhone 7 blanku, un spiker ‘bluetooth’ blou, un iPod kòrá, dos reibeweis, tres tarheta di krédito i sèn kèsh.

 

Riba djabièrnè 18 di yüni tambe a drenta kehonan di ladronisia na e sitio di sambuyá ‘1000 steps’. Entre 12.10 or i 12.15 or, deskonosínan a bai ku un tas ku komo  kontenido, entre otro un kámara di marka Nikon, un telefòn di marka Huwai i sèn kèsh, for di riba bich. Entre 11.20 or i 11.40 or deskonosínan a bai ku un tas ku kontenido for di un otro grupo ku tabata riba bich. Ta investigando e kasonan.


Detenshon en konekshon ku buracheria públiko

Riba djasabra 19 di yüni a detené un hòmber di inisial E.G.A. di 20 aña na ‘Waf di piskadó’ situá na Kaya J.N.E. Craane en konekshon ku buracheria públiko. E hòmber tabata agresivo i tabata molestiá hendenan presente na e sitio. 


Aksidente riba Kaya Playa Lechi

Den oranan trempan di mainta, alrededor di 4 or, riba djasabra 19 di yüni, un aksidente a tuma lugá riba Kaya Playa Lechi. Shofùr di un outo ku tabata koriendo riba Kaya Grandi, bayendo den direkshon di Hato a pèrdè kòntròl riba su stür, na momentu ku diripiente dos skuter a krusa dilanti di e outo. Ambulans a transportá e shofùr pa hospital pa tratamentu médiko.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

Politieberichten van vrijdag 18 juni tot en met maandag 21 juni 2021

 

Motor rijdt mondi in

Iets voor 23.00 uur op zondag 20 juni vond een aanrijding plaats op de Kaminda Sabana Piedra Krus. Een motor reed door onbekende oorzaak de mondi in. De bestuurder werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling.

 

Diefstal bij duikplekken

Tussen 12 en 12.30 uur op zondag 20 juni, hebben onbekenden een tas met inhoud meegenomen vanuit een auto die op de E.E.G. Bulevar geparkeerd stond. In de tas zaten onder andere een witte iPhone 7, een blauwe blue-tooth speaker, een rode iPod, twee rijbewijzen, drie creditcards en contant geld. 

 

Op vrijdag 18 juni werden ook aangiftes gedaan van diefstal bij de duiklocatie ‘1000 steps’. Tussen 12.10 en 12.15 uur hebben onbekenden een zwarte tas met als inhoud onder andere een fotocamera van het merk Nikon, een telefoon van het merk Huwai en contant geld vanaf het strand meegenomen. Tussen 11.20 en 11.40 uur hebben onbekenden bij een andere groep een tas met inhoud vanaf het strand meegenomen. De zaken worden onderzocht.

 

Aanhouding wegens openbare dronkenschap 

Op zaterdag 19 juni werd een man met initialen E.G.A. van 20 jaar bij de ‘Waf di Piskado’  aan de Kaya J.N.E. Craane aangehouden wegens openbare dronkenschap. De man was agressief en viel omstanders op de locatie lastig. 

 

Aanrijding op de Kaya Playa Lechi

In de vroege ochtenduren, omstreeks 04.00 uur, op zaterdag 19 juni vond een aanrijding plaats op de Kaya Playa Lechi. De auto reed op de Kaya Grandi richting Hato toen er opeens twee scooters voor haar auto kruisten. Om te voorkomen dat ze tegen de scooters botste probeerde ze af te wenden en verloor de macht over het stuur. De bestuurder werd met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht voor medische behandeling. 

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: