Akohida despues di skol di ocho skol a partisipá na deporte organisá pa Indebon

Akohida despues di skol di ocho skol a partisipá na deporte organisá pa Indebon 

Kralendijk – Bula leu, tira bala, sprent 60 i 80 meter i distansia largu di 400 meter. Tur esakinan a tuma lugá den un torneo ku Indebon a organisá. Bishitantenan di akohida despues di skol di ocho skol a partisipá den e torneo. 

E akohidanan despues di skol ku a partisipá ta Noah, Bright Future, San Bernardo, Play Learn and Grow Togetter, Universo esaki ta parti den Rayo di Solo i Strea Briante, por último Kolegio Kristu Bon Wardador. E torneo tabata partí den dos kategoria, kategoria A ta di shete te ku nuebe aña, i kategoria B ta di dies pa diesdos aña.

Indebon ta yama un danki na tur hóben i lidernan di deporte ku a partisipá. E torneo tabata un éksito. Indebon ta partisipá ku dentro di poko e akohidanan despues di skol lo risibí e resultado final di e kompetensia i e akohida ganador lo risibí su premio.

Naschoolse opvang van acht scholen nemen deel aan door Indebon georganiseerde sport

Kralendijk – Verspringen, ballengooien, 60 en 80 meter sprint en een iets langere afstand van 400 meter. Dit heeft allemaal plaatsgevonden tijdens een door Indebon georganiseerd toernooi. Kinderen van de naschoolse opvang van acht scholen hebben aan het toernooi meegedaan. 

De organisaties voor naschoolse opvang die deelgenomen hebben zijn Noah, Bright Future, San Bernardo, Play Learn and Grow Togetter, Universo verdeeld over Rayo di Solo en Strea Briante en ten slotte Kolegio Kristu Bon Wardador. Het toernooi was onderverdeeld in twee categorieën: categorie A van 7 tot 9 jaar en categorie B van 10 tot 12 jaar.

Indebon bedankt alle kinderen en sportleiders die deelgenomen hebben en zegt dat het een succesvol toernooi was. Indebon deel mee dat binnenkort de organisaties voor naschoolse opvang het eindresultaat van de wedstrijden ontvangen en de winnende naschoolse opvang krijgt haar prijs uitgereikt.  

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: