TA LANSE 123 BUZZ SHOPS PA YUDA EMPRESANAN  CHIKÍ REALISÁ MAS VISIBILIDAT RIBA INTERNET 

TA LANSA 123 BUZZ SHOPS PA YUDA EMPRESANAN

CHIKÍ REALISÁ MAS VISIBILIDAT RIBA INTERNET

WILLEMSTAD –Bou di e nòmber ‘123 Buzz Shops’, Social Bizz-Buzz i GR8-Consulting ta bai yuda empresanan chikí na Kòrsou realisá un presensia mas grandi riba internet. Huntu nan ta bai desaroyá wèpsaits riba kua por hasi pago lokal i internashonal. Tur den un, e partners ta regla registrashon, hosting, diseño, content, portrètnan, SEO, merkadeo i mantenshon di e wèpsait.
“Ku e 123 Buzz Shops empresanan lokal tin mas chèns di sobreviví”, asina Igorr Hieroms propietario di GR8-Consulting ta bisa. “Pa un preis rasonabel nan por lansa un tienda online kompetitivo riba kua por hasi pago sin tin nodi di tin un credit card. Den e aña ku a pasa, e importansia di un tienda online a bin sali hopi na klá. Empresanan chikí a ripará kon difísil tabata pa sobreviví sin un tienda online.”
Jorge Cuartas, propietario di Social Bizz-Buzz ta agregá: “Pa hopi empresanan chikí lansamentu di un wèpsait ta un kos kompliká. Nan tin ku tene kuenta ku aspektonan tékniko, seguridat, diseño i content. Empresarionan no tin sufisiente konosementu òf tempu pa siña e asuntunan aki, nan ta basta druk kaba ku manehá nan negoshi. Ademas, mayoría di nan ta haña e preisnan muchu haltu. Nos ke trese kambio den e situashon aki. Nos meta ta pa brinda un sistema di pago adekuá pa hende lokal, pa asina mayoria di empresanan chikí tambe haña un lugá riba internet.”
Ku e 123 Buzz Shops e dos empresanan ta uni forsa. GR8-Consulting ta aportá ku 20 aña di eksperensia riba terreno di IT, wèpsaits i sistemanan finansiero online. Social Bizz-Buzz ta kontribuí ku 30 aña di eksperensia ku merkadeo, branding, diseño, content, fotografía, SEO, integrashon di social media, i medionan di promoshon. “Nos ta fasilitá empresanan lokal ku e desaoryo i merkadeo di nan wèpsaits, pa asina nan realisá un oumento den e kantidat di hende ku ta bishitá nan negoshi online”, asina Jorge Cuartas ta bisa. “Mayoría di e empresanan chikí no sa kon nan mes tin ku hasi esaki.”
123 Buzz Shops ta optenibel den 3 diferente pakete. Tin pakete pa etalá 10, 20 òf 30 produkto online riba 4, 6 òf 8 página. Tur ta brinda e posibilidat di pagonan lokal. “Dor ku nos ta duna oportunidat pa paga poko-poko, merkadeo online awor tambe a bira alkansabel pa empresanen chikí”, Igorr Hieroms ta bisa. “Asina e wèpsait por bira un fuente di ingreso pa e negoshinan lokal.”
Pa mas informashon: www.socialbizzbuzz.com/123-buzz-shops òf www.gr8-consulting.com/123-buzz-shops. Por yama tambe: 690-5948 òf 670-3864.
Riba e portrèt por mira e momento ku propietario di Social Bizz-Buzz Jorge Cuartas (man robes) i propietario de GR8-Consulting Igorr Hieroms (man drechi) a kaba di firma nan akuero pa ofresé wèpsaits pa empresanan chikí.


LANCERING 123 BUZZ SHOPS HELPT MKB-BEDRIJVEN

ZICHTBAARHEID OP INTERNET TE VERGROTEN

WILLEMSTAD – GR8-Consulting en Social Bizz-Buzz gaan onder de naam ‘123 Buzz Shops’ het MKB op Curaçao helpen hun aanwezigheid op het internet te vergroten. Ze gaan websites ontwikkelen die aansluiting bieden op lokale en internationale betaalsystemen. De partners regelen de domein registratie, hosting, grafische vormgeving, content, fotografie, SEO, marketing en onderhoud van de sites.
“Met de 123 Buzz Shops, vergroten lokale bedrijven hun overlevingskans”, zegt Igorr Hieroms, eigenaar van GR8-Consulting. “Ze kunnen tegen een betaalbare prijs een concurrerende webwinkel opzetten waar ook zonder creditcard aankopen gedaan kunnen worden. In het afgelopen jaar is het belang van een online winkel duidelijk geworden. Met name kleine bedrijven bleken moeilijk te kunnen overleven zonder een online winkel.”
Jorge Cuartas, eigenaar van Social Bizz-Buzz voegt daaraan toe: “Kleine bedrijven vinden het vaak ingewikkeld om een website op te zetten. Ze moeten met veel aspecten rekening houden: de techniek, beveiliging, vormgeving en content. Het ontbreekt ondernemers aan kennis of tijd om zich deze zaken eigen te maken, ze hebben het al druk genoeg met het runnen van hun eigen bedrijf. Bovendien vinden ze de kosten te hoog. Daar willen wij verandering in brengen. Ons streven is om een betaalsysteem aan te bieden dat ook voor locals geschikt is, zodat ook kleine bedrijven hun plek op internet krijgen.”
Met de MKB-websites bundelen de twee bedrijven hun kennis. GR8-Consulting brengt 20-jaar expertise met IT, websites en online financiële systemen in. Social Bizz-Buzz zet 30-jaren ervaring met marketing, branding, vormgeving, content, fotografie, SEO, integratie van sociale media en promotie in. “We helpen bedrijven met de ontwikkeling en marketing van hun websites, zodat zij een toename van onlineklanten kunnen realiseren”, zegt Cuartas. “Kleine bedrijven weten meestal niet hoe ze dit zelf kunnen doen.”
123 Buzz Shops zijn in drie verschillende pakketten beschikbaar, waarop 10, 20 of 30 producten aangeboden kunnen worden op 4, 6 of 8 pagina’s. Alle pakketten bieden lokale betaalmogelijkheden. “Doordat bedrijven in termijnen kunnen betalen, wordt online marketing nu ook voor hen haalbaar”, zegt Igorr Hieroms. “De website kan een extra bron van inkomsten voor lokale bedrijven worden.”
Meer informatie op www.socialbizzbuzz.com/123-buzz-shops of www.gr8-consulting.com/123-buzz-shops. Bellen kan ook: 690-5948 of 670-3864.
Op de foto het moment dat eigenaar van Social Bizz-Buzz, Jorge Cuartas (links) en eigenaar van GR8-Consulting Igorr Hieroms (rechts) net hun overeenkomst hebben getekend om websites voor kleine bedrijven aan te bieden.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: