google.com, pub-5639114718427035, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Minister di Finansa a reuní ku hunta di komisario aktual di Banko Sentral di Kòrsou i St. Maarten / De Minister van Financiën vergadert met de Raad van Commissarissen van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten

 

Minister di Finansa a reuní ku hunta di komisario aktual di Banko Sentral di Kòrsou i St. Maarten

Geplaatst op 20 July 2021 dor di Ministerio Finansa

WILLEMSTAD – Minister di Finansa señor mr. drs. Javier Silvania a reuní resientemente ku hunta di komisario aktual di Banko Sentral di Kòrsou i St. Maarten. Minister Silvania, na nòmber di Konseho di Minister, a partisipá na e hunta di komisario ku e no ta alargá nan periodo komo miembro di hunta di komisario ku un siguiente término. Gobièrnu ta gradisí nan pa nan servisio i ku Gobièrnu di Kòrsou i di St. Maarten lo nombra 3 miembro nobo pa puestonan ku ta bira vakante den hunta di komisario di Banko Sentral di Kòrsou i St. Maarten entrante ougùstùs 2021.

 


De Minister van Financiën vergadert met de Raad van Commissarissen van de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten

Geplaatst op 20 juli 2021 di door Ministerie van Financiën

WILLEMSTAD – De Minister van Financiën mr. drs. Javier Silvania, heeft recentelijk met de Raad van Commissarissen van de CBCS vergaderd. Tijdens deze bijeenkomst heeft de heer Silvania namens de Raad van Ministers aan de leden van de RvC medegedeeld dat zij na hun aftreden in augustus van dit jaar, niet opnieuw voor een tweede periode als commissarissen bij de Centrale Bank benoemd zullen worden. Bij deze gelegenheid heeft de minister de aftredende leden bedankt voor de door hun gedurende de afgelopen vier jaren bewezen diensten. Er zijn inmiddels stappen gezet om de vacatures, die in augustus in de Raad van Commissarissen van de CBCS zullen ontstaan, in te vullen.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: