Sifra Covid-19 , Cijfers Covid-19 , Numbers Covid-19

Importante: Si bo tin keho keda kas, no bai traha i yama 0800 – 0800 òf pa awe 7707901. 

Tin 17 kaso aktivo di Covid-19 na Boneiru awe 28 di yüli 2021. Di e 235 resultadonan di tèst ku a drenta seis a resultá di ta positivo. E kantidat di tèst ta haltu pasó ta tèst tur pasahero ku ta bini for di paisnan di riesgo hopi haltu despues di sinku dia di nan yegada. Di e personanan ku a tèst positivo sinku ta lokal i unu ta un bishitante. Sinku persona a rekuperá di Covid-19.

Pa mas informashon tokante biahe, paisnan di riesgo i reglanan aktual: www.boneirukrisis.com.

Ta importante pa ora bo tin keho bai tèst. Importante ta pa keda warda den karentena. No sali pa bo no kontagiá otro persona. Keda kas pa no kontagiá otro persona pafó. Pa baha e sifra di kontagio ta importante pa mantené e reglanan di higiena. Tene 1,5 meter distansia i laba man ku awa i habon pa evitá kontagio ku e vírùs di corona. 

Bo tin keintura, doló di garganta òf kualke otro síntoma relatá na Covid-19? Keda bo kas i yama 0800-0800. Mantené e instrukshonnan di higiena. Kome salú, drumi sufisiente i move regular pa hisa bo resistensia. Kuida bo mes i esnan rònt di bo. 

#PreveníCorona #coronaBonaire #coronaBoneiru

 

Belangrijk: Bij klachten blijf thuis, ga niet werken en bel 0800 – 0800 of alleen vandaag 7707901. 

 

Er zijn 17 actieve gevallen van Covid-19 op Bonaire op 28 juli 2021. Van de 235 binnengekomen testresultaten waren er zes positief. Het aantal geteste personen is hoog omdat nu alle reizigers uit zeer hoog risicolanden vijf dagen na aankomst worden getest. Vijf van de positief geteste personen zijn bewoners van Bonaire, één is een bezoeker. Vijf personen zijn hersteld van Covid-19.

 

Voor meer informatie over reizen, risicolanden en de actuele regels: www.bonairecrisis.com.

   

Heb je klachten? Laat je testen. Belangrijk is om het resultaat thuis in quarantaine af te wachten. Ga niet de straat op, omdat je anderen kan besmetten. Door thuis te blijven voorkom je verspreiding naar mensen buiten je eigen huishouden. Dat is het krachtigste wapen dat we kennen om de uitbraak in te dammen. Om het aantal besmettingen omlaag te krijgen is het belangrijk om je te houden aan de instructies, zoals 1.5 meter afstand houden en handen wassen om besmetting met het coronavirus te voorkomen. 

 

Heb je verhoging, keelpijn of andere klachten die wijzen op Covid-19? Blijf thuis en bel 0800-0800. Houd je aan de hygiëne instructies. Eet gezond, blijf in beweging en slaap voldoende. Zorg goed voor jezelf en de mensen om je heen. 

 

#PreveníCorona #coronaBonaire #coronaBoneiru

 

Important: If you have symptoms stay at home, do not go to work and call 0800 – 0800 or just today 7707901.

On July 28, 2021, there are 17 active cases of Covid-19 on Bonaire. 235 test results came in and six were positive. The number of people tested is high because all passengers from very high-risk countries are now being monitored after five days. Five of the positively tested persons are residents of Bonaire, one is a visitor. Five people recovered from Covid-19.

For more information about traveling, risk countries and the current rules: www.bonairecrisis.com.


Get tested if you feel sick. It could take a while before you receive the results. Stay inside during this time period. Do not go outside before you get your results because you can infect other people. Staying at home prevents spread to people outside of your own household. To bring the number of infections down and prevent infection with the Coronavirus it is important to maintain hygiene instructions such as keeping a social distance of at least 1.5 meters and washing your hands regularly with water and soap.

Do you have a fever, a sore throat or other complaints that might be related to Covid-19? Then stay at home and call 0800-0800. Apply hygiene instructions. Eat healthy, exercise and sleep sufficiently. Take care of yourself and those around you.

#PreveníCorona #coronaBonaire #coronaBoneiru

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: