Trabounan di mantenshon di nos kareteranan ta sigui Onderhoudswerkzaamheden aan wegen weer opgepakt

Trabounan di mantenshon di nos kareteranan ta sigui 

Trabounan a sigui pa drecha diferente di e kayanan na Boneiru. Esaki komo parti di e proyekto piloto di mantenshon struktural di kayanan. Direktorado di planifikashon i desaroyo di Entidat Públiko Boneiru ta ehekutando e proyektonan di rekonstrukshon nan e kayanan sigun e plan pa aña 2021. 

 

Banda di esaki direktorado di planifikashon i desaroyo di Entidat Públiko Boneiru a kuminsá ku ehekushon struktural di nos kayanan. E trabounan di mantenshon ta konsistí di entre otro yena buraku, frees i hala asfalt, kòrta vak i drecha fundeshi na sierto áreanan. E promé kayanan ku a haña atenshon ta e Kaya Papa Cornes i Kaminda di Lagun. 

 

 


Onderhoudswerkzaamheden aan wegen weer opgepakt

Kralendijk – Onderhoudswerkzaamheden aan verschillende wegen zijn weer opgepakt. Dit is onderdeel van het pilotproject om structureel wegen van Bonaire te onderhouden. De directie Ruimte & Ontwikkeling van het openbaar lichaam Bonaire is belast met de uitvoering van de werkzaamheden volgens het plan voor wegen voor het jaar 2021. 

Daarnaast is de Directie Ruimte & Ontwikkeling van het openbaar lichaam Bonaire ook begonnen om structurele onderhoudswerkzaamheden uit te voeren. Bij de onderhoudswerkzaamheden gaat het om gaten te vullen, de weg te frezen en een nieuwe asfalt aan te brengen en ook de ondergrond te verbeteren. De eerste wegen waar de werkzaamheden plaatsvinden zijn Kaya Papa Cornes en Kaminda Lagun.  

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: