Verslag van onderzoek naar visa-bevoegdheidsverdeling

Verslag van onderzoek naar visa-bevoegdheidsverdeling

Geplaatst op 29 oktober 2021 di door Ministerie van Algemene Zaken en Minister President

Willemstad – Onlangs heeft Richard van Zwol, lid van de Raad van State van het Koninkrijk, een bezoek gebracht aan Curaçao. Daarbij heeft hij verslag gedaan over de bevindingen uit zijn onderzoek naar de bevoegdheidsverdeling bij de verlening van visa voor toegang tot de afzonderlijke landen van het Koninkrijk. In het advies wordt door Staatsraad Van Zwol gepleit voor een betere samenwerking tussen de landen bij de beoordeling van visumaanvragen, onder meer door gegevens uit te wisselen en  inkijkfunctie mogelijk te maken voor de Caribische delen van het Koninkrijk in het visumregistratiesysteem van het ministerie van Buitenlandse zaken, met inachtneming van de regels op het gebied van de gegevensbescherming.

Van Zwol werd tijdens zijn bezoek vergezeld door Dirk-Jan Nieuwenhuis, directeur consulaire Zaken en Visumbeleid van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

De heer Dirk-Jan Nieuwenhuis, de Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout en de heer Richard van Zwol

 

Click here / Klik aki pa wak kuantu aktividat interesante e muchanan ta hasi https://www.facebook.com/Total-Care-Institute-454507071305043
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: