Notisia di polis di djaluna 20 di desèmber te ku djárason 22 di desèmber 2021/Politieberichten van maandag 20 december tot en met woensdag 22 december 2021

 

Notisia di polis di djaluna 20 di desèmber te ku djárason 22 di desèmber 2021

 

Detenshon en konekshon ku Lei di Opio BES

Alrededor di 11.15 or di anochi riba djamars 21 di desèmber a detené un hòmber di inisial L.C.C. di 20 aña di edat riba Kaya Dr. Girigorio Hernandez en konekshon ku violashon di Lei di Opio BES. E sospechoso tabata enbolbí den un aksidente riba e kaya menshoná. A pidié pa su papelnan pero e no por a mustra un reibeweis, prueba di seguro ni un prueba di identidat. Despues di kontròl mas aleu a topa ku un kantidat di yerba paresido na mariwana den su tas. A konfiská esaki.

 

*Rektifikashon* 

Golfcart ta resultá den mondi

Riba djamars 21 di desèmber, alrededor di 11.45 or di mèrdia un aksidente entre un golfcart i un outo a tuma lugá riba Kaminda Sabana Piedra Krus, na altura di Boka Onima. Un outo ku tabata biniendo for di Rincon bayendo direkshon di Playa, a dal den banda robes di e golfcart na momentu ku esaki diripiente kier a lora na su man robes. Dor di esaki e golfcart a resultá den mondi i e shofùr a kai for di den e golfcart. Personal di ambulans a trata e shofùr di e golfcart na e sitio mes.

 

Bo a mira algu sospechoso? Yama 717 8000 òf e liña di tep anónimo 717 7251.

 

 

Politieberichten van maandag 20 december tot en met woensdag 22 december 2021

 

Aanhouding Opiumwet

Omstreeks 23:15 uur op dinsdag 21 december werd een20-jarige man met initialen L.C.C. op de Kaya Dr. Girigorio Hernandez aangehouden wegens overtreding van de Opiumwet BES.

De verdachte was betrokken bij een aanrijding op genoemde straat. Hij werd naar zijn papieren gevraagd maar kon geen rijbewijs, verzekeringsbewijs noch identiteitsbewijs tonen. Bij nadere controle werd een hoeveelheid op marihuana lijkende kruid in zijn tas gevonden. Dit werd in beslag genomen.

 

*Rectificatie* 

Golfkar beland in mondi

Op dinsdag 21 december vond omstreeks 11:45 uur een aanrijding tussen een auto en een golfkar op de Kaminda Sabana Piedra Krus, ter hoogte van Boka Onima. Een auto die vanuit Rincon richting Playa reed, raakte een golfkar die voor hem reed aan de linkerkant toen deze abrupt links wilde afslaan. Hierdoor kwam de golfkar in de mondi terecht en viel de bestuurder uit de golfkar. Hij raakte aan zijn been gewond en werd ter plekke door het ambulance personeel behandeld.

 

Heeft u iets verdachts gezien? Bel 911 of 717 8000 of de anonieme tip lijn 717 7251.

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: