google.com, pub-5639114718427035, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Klimatologisch overzicht februari 2022: Vergeleken met de 30-jarige gemiddelden was de gemiddelde temperatuur net ondergemiddeld, totale neerslag bovengemiddeld en de wind extreem laag voor het meetstation te ‘Hato International Airport Curaҫao’.

 

Meteorological Department Curacao

Klimatologisch overzicht februari 2022:
Vergeleken met de 30-jarige gemiddelden was de gemiddelde temperatuur net ondergemiddeld, totale neerslag bovengemiddeld en de wind extreem laag voor het meetstation te ‘Hato International Airport Curaҫao’. De gemeten neerslag van de verschillende stations op Curaҫao laten zien dat de meeste neerslag rond het midden van Curaҫao viel (Hato, Sta. Maria en Onverwacht). De minste neerslag is gemeten bij Seinpost.
20
3 Shares
Like

Comment
Share
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: