COMMISSIE VOOR KONINKRIJKSRELATIES VAN DE EERSTE KAMER OP WERKBEZOEK

GERELATEERDE MINISTERIES ALGEMENE ZAKEN EN MINISTER PRESIDENT

 

COMMISSIE VOOR KONINKRIJKSRELATIES VAN DE EERSTE KAMER OP WERKBEZOEK

GEPLAATST OP 03 03 2022

WILLEMSTAD – Op 3 maart heeft de Commissie voor Koninkrijksrelaties  van de Eerste Kamer een werkbezoek gebracht aan de Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout. De delegatie stond onder leiding van dhr. Toine Beukering (Fractie-Nanninga) en bestond verder uit mevr. Annemarie Jorritsma-Lebbink (VVD), mevr. Ria Oomen-Ruijten (CDA), dhr. Boris Dittrich (D66), dhr. Jeroen Recourt (PvdA), mevr. Arda Gerkens (SP), dhr. Peter Ester (CU), dhr. Peter Nicolai (PvdD), mevr. Martina Baay-Timmerman (50PLUS), dhr. Peter Schalk (SGP), dhr. Jeroen de Vries (Fractie-Otten), dhr. Antonius Raven (OSF), dhr. Fred Bergman (griffier) en dhr. Maarten van Rooij (stafmedewerker).
Deze vaste commissie van de Eerste Kamer houdt zich o.a. bezig met de schriftelijke voorbereiding van wetsvoorstellen betreffende de Caribische delen van het Koninkrijk en rijkswetgeving.

De Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout in gesprek met de delegatieleider Toine Beukering

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: