Un bon biní pa Minister Wiersma (Enseñansa)

Nina den Heyer Gezaghebber Eilandnieuws

Huntu ku diputado di enseñansa Nina den Heyer e ta bishitá e skolnan básiko Kolegio Rayo di Solo i Kolegio Strea Briante.

Un bon biní pa Minister Wiersma (Enseñansa)

Ayera tardi e minister pa Enseñansa Primario i Avansá Dennis Wiersma a yega Boneiru pa un bishita di trabou di tres dia na nos isla. Na Aeropuerto Flamingo gezaghèber Edison Rijna i representante di reino interino Jan Helmond a yama e mandatario bon biní.

Minister Wiersma i e Direktor-General pa Enseñansa Primario i Avansá Inge Vossenaar ku ta biahando huntu kuné tin un kòmbersashon ku Kolegio Ehekutivo. Despues huntu ku diputado di enseñansa Nina den Heyer nan ta bishitá e skolnan básiko Kolegio Rayo di Solo i Kolegio Strea Briante. Na Scholengemeenschap Bonaire (SGB) e mandatario ta presensiá un lès i e ta papia ku alumnonan di e departamentonan di vmbo i mbo. Despues di esei studiantenan di e formashon di hóreka ta prepará i sirbi lùnch. Durante tra’i mèrdia nan ta bishitá un empresa kaminda studiantenan ta hasi e parti práktiko di nan estudio i un akohida despues di skol kaminda alumnonan ta hasi hùiswèrk bou di guia.


 

Minister Wiersma (Onderwijs) verwelkomd

Met gedeputeerde van Onderwijs Nina den Heyer wordt een bezoek gebracht aan de basisscholen Kolegio Rayo di Solo en Kolegio Strea Briante.

Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs Dennis Wiersma is op Bonaire aangekomen voor een driedaags werkbezoek aan het eiland. De bewindsman werd op Flamingo Airport verwelkomd door gezaghebber Edison Rijn, plv. rijksvertegenwoordiger Jan Helmond.

Minister Wiersma en de met hem meereizende Directeur-Generaal Primair en Voortgezet Onderwijs Inge Vossenaar hebben eerst een gesprek met het Bestuurscollege. Daarna wordt samen met gedeputeerde van Onderwijs Nina den Heyer een bezoek gebracht aan de basisscholen Kolegio Rayo di Solo en Kolegio Strea Briante. Bij de Scholengemeenschap Bonaire (SGB) woont de bewindsman een les bij en spreekt hij met leerlingen van de afdelingen vmbo en mbo. Studenten van de horeca-opleiding zullen aansluitend de lunch verzorgen. In de middag bezoekt het gezelschap een leerbedrijf, een kinderopvang en een naschoolse opvang en huiswerkbegeleiding.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: