Kustwacht Caribisch Gebied Vandaag is de VELAS Latinoamerica Curaçao officieel van start gegaan met de binnenkomst van de Tallships.

Aanstaande vrijdag en zaterdag staat de Kustwacht met haar informatietent op het Defensiedorp. Op vrijdag en zaterdag om 13:00u is er een demonstratie met de Metal Sharks van de Kustwacht, de kustwachthelikopter, de FRISC’s van Defensie, een fly-by van het Kustwacht patrouillevliegtuig en nog veel meer. De cutter Jaguar van de Kustwacht zal aan de Motetwerf afgemeerd zijn. Bezoekers kunnen voor een rondleiding aan boord van de cutter om deze te bezichtigen en informatie te krijgen over de kustwachttaken.
Bezoek de VELAS Facebook pagina Velas Latinoamérica 2022 – Curaçao voor het volledige programma.

 

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: