google.com, pub-5639114718427035, DIRECT, f08c47fec0942fa0

Tijdens Velas Latinoamérica Curaçao zijn er diverse spectaculaire demonstraties van Defensie en de Kustwacht Caribisch gebied waaronder het aanhouden van een verdachte go-fast (snelle motorboot) en een reddingsdemonstratie.

Defensie Caribisch Gebied
Tijdens Velas Latinoamérica Curaçao zijn er diverse spectaculaire demonstraties van Defensie en de Kustwacht Caribisch gebied waaronder het aanhouden van een verdachte go-fast (snelle motorboot) en een reddingsdemonstratie.
Gemist? Zaterdag kunt deze demonstraties nogmaals bijwonen van 13:00-15:00 uur in de Sint Annabaai!
#Kustwacht #CITRO #Defensie #Curacao #searchandrescue #helikopter #SAR

 

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: