GOUVERNEUR ONTVANGT BOEK TER GELEGENHEID VAN 75-JARIG BESTAAN JOHANNES BOSCO

GERELATEERDE MINISTERIES ALGEMENE ZAKEN EN MINISTER PRESIDENT

 

GOUVERNEUR ONTVANGT BOEK TER GELEGENHEID VAN 75-JARIG BESTAAN JOHANNES BOSCO

GEPLAATST OP 29 08 2022

WILLEMSTAD – Op donderdag 25 augustus heeft dhr. Allan Henriquez samen met dhr. David Serphos het boek ”In de geest van de broeders” aangeboden aan de Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout.

Dit boek zal worden uitgebracht ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van stichting Johannes Bosco welke 75 jaar geleden op Curaçao werd opgericht ter bevordering van de maatschappelijke zorg van de jeugd. De werkzaamheden gedurende de eerste helft van haar bestaan werden gekenmerkt door het geven van vakonderwijs voor Curaçaose kinderen in de leeftijd van 12-16 jaar en het huisvesten in een internaat van op Curaçao schoolgaande kinderen uit Aruba, Bonaire en de Bovenwindse eilanden, onder leiding van de zgn. “Broeders van Brakkeput”, leden van de Orde van de Kruisvaarders van Sint Jan.

Op de foto:

Dhr. Serphos, dhr. Henriquez en de Gouverneur van Curaçao H.E. Lucille George-Wout.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: