Silicon Valley bedrijf Celo partner en spreker tijdens Kolektivo festival – 22 Oktober 2022

Silicon Valley bedrijf Celo partner en spreker tijdens Kolektivo festival

 

Zoals eerder (17 Augustus) gepubliceerd zal op 22 oktober zal de eerste editie van het nieuwe innovatie festival “Kolektivo Festival” te Landhuis Chobolobo plaatsvinden. Het festival zal zowel lokale als internationale  technologie-experts, ondernemers, changemakers, landbouwers, studenten en scholieren bijeen brengen om ideeën op het vlak van sociale impact, technologie en ondernemerschap uit te wisselen.

 

Wie is Celo?

Celo is een Amerikaanse non-profit organisatie welke een bijdrage levert aan o.a. educatie, community en milieu gezondheid. Al met al activiteiten die het creëren van een inclusieve financieel systeem die de condities creëert voor welvaart voor iedereen. Doelstellingen die overeenkomen met hetgeen waar Kolektivo voor staat.

 

Wat maakt Kolektivo interessant voor buitenlandse partners en investeerders?

Kolektivo is onderdeel van de climatecollective.org en zet Curaçao op de internationale kaart met spelers als Celo. Met internationale partners maakt Kolektivo werk van innovatieve technologieën om de natuur en gemeenschap bij elkaar te brengen en een lokaal beheerde infrastructuur in een globaal actieve organisatie structuur te bieden.

 

Het Kolektivo Framework wordt op Curaçao als eerste gepresenteerd om daarna in andere landen, met het gebruik van Celo’s internationale netwerk, telkens elders uit te breiden. Waardoor er een globaal netwerk van Kolektivo’s ontstaat, ieder met hun eigen karakter en gemoderniseerde governance structuur. Tijdens Kolektivo festival zal een community lead van Celo ook presenteren.

 

Om de lokale community daarbij te betrekken geeft Kolektivo gratis community tickets weg voor organisaties die een positieve bijdrage leveren aan Curaçao. Voor meer informatie contacteer andy@kolektivo.co

 

Bezoek www.kolektivofestival.com. Kaarten zijn voor slechts ANG 25, online verkrijgbaar bij Caribbean Ticketshop, Mensing’s Caminada, Van den Tweel Supermarkets, of een van de 31 locaties van Tu y Yo. Of behoor

 

Over Kolektivo

Kolektivo is een organisatie welke opgericht is en geleidt wordt door enkele “Yu di Korsou”. De organisatie streeft ernaar om middels moderne technologieën zoals blockchain en cryptocurrencies te investeren in de lokale gemeenschap, het herstellen van onze ecosysteem, en sociale impact projecten te stimuleren.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: