Nico Drost beëdigd als ChristenUnie-Kamerlid

Kamervoorzitter Vera Bergkamp heeft Nico Drost op 25 januari beëdigd als Kamerlid voor de ChristenUnie.

Serge Drost staat in de plenaire zaal met zijn wijs- en middelvinger van zijn rechterhand omhoog om de eed af te leggen ten overstaan van Kamervoorzitter Vera Bergkamp en waarnemend Griffier Geert Jan Hamilton

Het Kamerlid uit Rhenen volgt Gert-Jan Segers op, die op 24 januari afscheid nam van de Tweede Kamer. In 2019 zat Drost (1980) al eens als tijdelijke vervanger in de Kamer. Eerder werkte hij als zelfstandig adviseur, met name in de Nederlandse maakindustrie. Ook was Drost actief als fractievoorzitter en gemeenteraadslid namens de ChristenUnie in de gemeenteraad van Rhenen.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: