VERTEGENWOORDIGERS NEDERLANDSCHE BANK OP BEZOEK BIJ DE GOUVERNEUR

GERELATEERDE MINISTERIES ALGEMENE ZAKEN EN MINISTER PRESIDENT

 

VERTEGENWOORDIGERS NEDERLANDSCHE BANK OP BEZOEK BIJ DE GOUVERNEUR

GEPLAATST OP 27 01 2023

WILLEMSTAD – Op maandag 23 januari hebben dhr. Cees Ullersma en mevr. Bianca Tjon Atsoi namens De Nederlandsche Bank (DNB), een bezoek gebracht aan de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout.

Dit bezoek vond plaats naar aanleiding van de door de president van De Nederlandsche Bank (Klaas Knot) op 1 juli 2022 aangeboden excuses aan alle nazaten van tot slaaf gemaakten in Nederland, Suriname, Curaçao, St Maarten, St Eustacius, Saba, Bonaire en Aruba, en de overige aangekondigde maatregelen. Mevr. Tjon Atsoi leidt bij DNB het project rond het slavernijverleden, dhr. Ullersma is als afdelingshoofd mede verantwoordelijk voor de technische samenwerking van DNB met zusterinstellingen, waaronder de Centrale Bank van Curaçao en Sint Maarten.

Op de foto: Dhr. Cees Ullersma, de Gouverneur van Curaçao, H.E. Lucille George-Wout en mevr. Bianca Tjon Atsoi.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: