De Koning, Koningin Máxima en de Prinses van Oranje beginnen de reis op Bonaire, waar gezaghebber Edison Rijna hen begroet op het vliegveld.

Het bezoek aan het Caribische deel van het Koninkrijk is begonnen! De Koning, Koningin Máxima en de Prinses van Oranje beginnen de reis op Bonaire, waar gezaghebber Edison Rijna hen begroet op het vliegveld.
Het bezoek staat in het teken van de kennismaking van de Prinses van Oranje met het Caribisch deel van het Koninkrijk. Zij bezoeken achtereenvolgens Bonaire, Aruba, Curaçao, Sint Maarten, Sint Eustatius en Saba. Tijdens de reis staan cultuur, natuur, koloniaal verleden, defensie-inzet, sport en ontmoetingen met inwoners centraal.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: