AKSIDENTE KU MORTO RIBA A59 MAMA TATA I DOS YU TA PERDE NAN BIDA

Nederland (HULANDA)

Gezin met twee kinderen uit Raamsdonksveer overlijdt bij ongeval A59
Bij een groot ongeluk op de A59 bij Sprang-Capelle zijn vrijdagavond vier mensen uit hetzelfde gezin om het leven gekomen. Het gaat om een 10-jarig meisje, een 13-jarige jongen en een man en vrouw van 46.

Een 33-jarige automobilist uit Zevenbergschen Hoek werd lichtgewond naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de politie was hij onder invloed van alcohol en drugs. In hoeverre hij een rol heeft gespeeld bij de toedracht van het ongeluk wordt onderzocht.

Bij het ongeval waren drie personenauto’s en een vrachtwagen betrokken. Daarbij vloog een personenauto in brand. Meerdere mensen werden door ambulancemedewerkers nagekeken. Hulpdiensten gingen met groot materieel ter plaatse.

De politie heeft de plek van het ongeluk afgezet met linten. ,,Dit geeft ons de ruimte om de weg te onderzoeken op rem- en bliksporen, zodat we kunnen achterhalen wat er precies is gebeurd”, aldus een politiewoordvoerder.

 

 

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: