Politie Eenheid Amsterdam, Met gevaar voor eigen leven heeft een winkelmedewerker achter een gewapende overvaller aangerend!

Politie Eenheid Amsterdam

Met gevaar voor eigen leven heeft een winkelmedewerker achter een gewapende overvaller aangerend!
De overvaller heeft kort daarvoor buit uit zijn winkel meegenomen. Wanneer de medewerker en in aantal klanten in de tabakszaak staan, komt er een man binnen. Al snel is het duidelijk dat hij geen klant is maar dat hij erop uit is om de inhoud van de kassa mee te nemen. De overvaller dreigt met een vuurwapen maar hij zou ook meerdere keer hebben geschoten! Niemand is gewond geraakt.
Wanneer de overvaller de buit heeft, vlucht hij weg in de richting van Ketelmakerij. De winkelmedewerker rent achter hem aan en door hulp van omstanders weten toegesnelde agenten de 37-jarige verdachte aan te houden. In de omgeving is een vuurwapen en buit aangetroffen. Deze zijn in beslaggenomen. Meerdere specialisten zoals speurhondengeleiders, rechercheurs en @politie_fo_amsterdam zijn ter plaatse gegaan en doen onderzoek.
*We raden burgers absoluut niet aan om achter (gewapende) overvallers aan te rennen. Bel altijd 112 en geef dan de locatie van de vluchtende verdachte door.
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: