Steekincident in café op Katendrechtse Lagedijk

Gepubliceerd op: 

Rotterdam – In de nacht van vrijdag 12 op zaterdag 13 mei is een 59- jarige Rotterdammer gewond geraakt bij een steekincident. De 34-jarige verdachte uit Rotterdam is even later aangehouden. De politie doet verder onderzoek.

Aanhouding op straat

Het is rond 00.40 uur als de politie een melding krijgt van een steekincident. Als de agenten aankomen treffen zij het gewonde slachtoffer aan. Er zou voorafgaand het steekincident een ruzie hebben plaatsgevonden in een café aan de Katendrechtse Lagedijk. De verdachte is daarna gevlucht, maar kon kort na zijn vertrek worden aangehouden op de Lepelaarsingel. Het slachtoffer is voor behandeling aan zijn verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: