Mirando tantu petishon nos lo bolbe pasa e sine di e Opera GEORGE MADURO, na Keizershof Luna Blou, na Otrobanda

Bis Bis Bis!
Mirando tantu petishon nos lo bolbe pasa e sine di e Opera GEORGE MADURO, na Keizershof Luna Blou, na Otrobanda
 
E anochi di opera GEORGE MADURO tabata un eksito grandi anto ta bai tin un di dos anochi. Ta trata di e storia rondo di heroe George Maduo kende a bai studia lei na Hulanda pero pa motibu di guera a diskontinua su estudio i tuma un rol den guera. Den e storia tin tambe kon e mini suidat Madurodam a wordt krea i realisa, anot kual ta karga su nomber. Tur esaki a resulta den un Opera George Maduro, kual opera a wordu graba komo sine tambe. Esaki nunka a wordu estrena ainda den Reino Hulandes, te ku siman pasa tabatin e premiere di e sine pa reino na Korsou den Teatro Keizershof Luna Blou. E di dos funshon pues ta bai tuma luga Djabierne 19 di Mei, tambe na Keizershof Luna Blou.
Rating ta tur edat. No tin ristrikshon. E ta un sine edukativo tambe, hopi storia, ideal pa edatnan hoben for di skolnan basiko bin ariba manera skol avansa i mas haltu. E storia ta unu amplio kaminda ta mustra e bida kortiku di heroe George John Lionel Maduro kende desfortunadamente a bin perde su bida na edat di 28 anja. Mini suidat Madurodam a bira realidat danki na e persona ku a tuma e inisiativa i a hanja sosten siknifikante di famia di heroe George Maduro. Tur anja den luna di Mei ta rekorda siertio akontisimentonan relashona ku guera i naturalmente bienestar di mucha. Madurodam semper ta hasi hopi pa mucha i ta propaga ku ‘..kisas no ta(bata) bo guera, pero ta bo libertat si!..’.
Kartjinan pa e funshon di e sine di Opera GEORGE MADURO di Djabierne 19 di Mei ta optenibel na supermerkado Van Den Tweel, Mensings, anto online via de Caribbean Ticketshop. Tambe por kumpra kartji pa entrada e anochi mes na ticket office di Keizershof Luna Blou. Algu di bebe i kome NO ta inklui, pero tin un cash bar.
Pa mas informashon: Henry van der Kwast, email Hvdkwast@madurosons.com
—————————–
Bis Bis Bis!

Op veler verzoek herhalen wij de film versie van The Opera GEORGE MADURO bij Keizershof Luna Blou, te Otrobanda.
De Opera GEORGE MADURO avond was geweldig en er is een tweede vertoning. Het gaat om het verhaal van oorlogsheld George Maduro en het ontstaan van de miniatuurstad Madurodam te Den Haag, welke naar hem is vernoemd, Nederland in een film versie van de Opera George Maduro. Deze is nog nergens eerder binnen het Koninkrijk vertoond, maar ging vorige week te Curacao in premiere. De tweede avond is Vrijdag 19 Mei om 19: te Keizershof Luna Blou.
Rating is alle leeftijden en geen resitricties. Geschikt voor alle leeftijden en zelfs een aanrader voor de (reeds schoolgaande) jeugd vanaf basis onderwijs, middelbaar onderwijs en hoger. Inhoud gaat over student rechtswetenschappen George Maduro die vanwege de oorlog zijn studie onderbreekt en grote rol neemt in het verzet. Helaas overlijdt George John Lionel Maduro op de leeftijd van slechts 28 jaar. Het ontstaan van miniatuurstad Madurodam is te danken aan initiatiefneemster die daarin werd bijgestaan door de familie van George Maduro. Herdenkingen in Mei zijn jaarlijks, waarbij het kind centraal staat. Madurodam 4 Mei, Nationale KINDER Herdenking: ‘…Misschien niet jouw oorlog, wel jouw vrijheid…’.
Tickets voor de filmavond van Vrijdag 19 Mei zijn voor 35 gulden verkrijgbaar bij supermarket Van Den Tweel, bij Mensings en online via Caribbean Ticketshop. Op de avond zelf is het ook mogelijk om tickets te kopen bij de ticket office van Keizershof Luna Blou. Drinken en versnaperingen zijn niet inbegrepen, maar er is een cash bar.
nadere informatie: Henry van der Kwast, email Hvdkwast@madurosons.com
Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: