Man aangehouden na greep uit de kassa

Man aangehouden na greep uit de kassa

Gepubliceerd op: 

Bergen op Zoom – Mede dankzij een oplettende omstander hielden agenten zaterdag 20 mei 2023 op de Lindebaan een man aan op verdenking van diefstal. De verdachte, een 22-jarige man zonder vast adres, had in een cafetaria in de Bosstraat een greep in de kassa gedaan. Hij was er daarna vandoor gegaan met geld.

Stockfoto van handboeien op de motorkap van een politieauto

De eigenaar van de cafetaria was kort voor 12.00 uur aan het werk in zijn zaak toen hij geluid hoorde. Toen hij voorin de zaak ging kijken, zag hij dat de kassa open stond en de geldla leeg was. Toen de man naar buiten rende, zag hij iemand weglopen die het vervolgens op een rennen zette.

Een omstander op een scooter schoot de cafetariabaas te hulp en ging achter de vluchtende verdachte aan. Op de Lindebaan wist hij de verdachte vast te pakken. De verdachte is even later overgedragen aan politiemensen die naar de melding toe kwamen. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en zit vast.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: