Vuurwapen aangetroffen in voertuig Dordrecht; twee mannen aangehouden

Vuurwapen aangetroffen in voertuig Dordrecht; twee mannen aangehouden

Gepubliceerd op: 

Dordrecht – Op woensdagavond 24 mei is er in een voertuig dat reed op de Laan der Verenigde Naties een vuurwapen aangetroffen. De inzittenden, twee mannen van 30 en 35 jaar met onbekende woonplaats, zijn aangehouden.

Aanhouding stockfoto

Agenten kwamen tijdens hun surveillance rond 21.45 uur een voertuig tegen dat hun aandacht trok. Toen ze de auto doorzochten, vonden zij daarin een vuurwapen. De bestuurder en de bijrijder zijn hierop aangehouden voor vuurwapenbezit. Het vuurwapen is veiliggesteld.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: