KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA POLISIAL

Twee rijbewijzen ingenomen na uit de hand gelopen verkeersruzie

Twee rijbewijzen ingenomen na uit de hand gelopen verkeersruzie

Gepubliceerd op: 

Oud-Gastel – Agenten hebben van twee bestuurders de rijbewijzen in genomen na een uit de hand gelopen verkeersruzie. De mannen kregen het donderdagmiddag 1 juni aan het eind van de middag met elkaar aan de stok op de A17 ter hoogte van Oud-Gastel.

stockfoto politieauto

Toen de agenten ter plaatse kwamen waren de twee bestuurders en hun auto’s inmiddels op de Roosendaalsebaan tot stilstand gekomen. Een van de bestuurders, een 33-jarige Rotterdammer, bleek gewond te zijn omdat hij mogelijk was aangereden door de bestuurder van de andere auto, een 28-jarige man uit Kortgene. Volgens getuigen zou er kort daarvoor een verkeersruzie  op de snelweg zijn geweest die eindigde aan de Roosendaalsebaan. De Rotterdammer is overgebracht naar het ziekenhuis en van beide mannen is het rijbewijs ingevorderd. Omdat de Rotterdammer in een huurauto reed, maar hij niet over de juist papieren beschikte is deze auto in beslag genomen. De man uit Kortgene zal op een later moment als verdachte gehoord worden op het politiebureau. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Share this page to Telegram

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: