KIKO TA PASANDO

E uniko kaminda ku bo ta haña tur informashon kompletamente gratis. Klik anto lesa. Manda tur loke bo ke pa wordu publika i invitashon pa kubri rueda di prensa na e Email: kikotapasando@outlook.com

NOTISIA POLISIAL

OM en politie starten gesprekken met nabestaanden over zaak betrokkenheid verdachte bij strafbare feiten in Asser ziekenhuis

Het Openbaar Ministerie en de politie in Noord-Nederland gaan vanaf komende week beginnen met het voeren van gesprekken met nabestaanden. Dit in het kader van het onderzoek naar de betrokkenheid van een man uit de gemeente Noordenveld bij het overlijden van patiënten in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen ten tijde van de coronapandemie. De verdachte was in die periode als verpleegkundige werkzaam in dit ziekenhuis.

De politie en het OM vinden het belangrijk om de laatste stand van zaken van het onderzoek eerst te delen met de nabestaanden. De gesprekken vinden individueel plaats en zijn afzonderlijk toegesneden op de feiten en omstandigheden rond het overlijden van de dierbare van de uitgenodigde nabestaande.

Na het laatste gesprek met de nabestaanden zal het OM een toelichting geven op de stand van het onderzoek. Dat zal over enkele weken zijn. Daarvoor zal het OM de bevindingen enkel delen met de nabestaanden en de betrokken procespartijen.

Share this page to Telegram

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: