KRALENDIJK BONAIRE: KPCN:   A haña droga na kosta sùit di Boneiru / KPCN:   Drugs aangetroffen aan de zuidkust van Bonaire

logo-polis-bonaire-kiko-ta-pasando

A haña droga na kosta sùit di Boneiru
Riba djaluna 2 di yanüari den oranan trempan di anochi, sentral di polis a risibí notifikashon ku a haña un pakete na e kosta sùit di Boneiru. Tabata trata di un kantidat di droga, probablemente kokaina. A konfiská e pakete pa mas investigashon. Riba djamars 3 di yanüari e helikòpter di Wardakosta i personal di KPCN a hasi un búskeda pa mas droga den e teritorio menshoná. Alrededor di 12.25 or di mèrdia a topa ku un pakete na altura di e ‘vuurtoren’. Den e pakete aki tabatin un kantidat di droga. A konfiská esaki.

Drugs aangetroffen aan de zuidkust van Bonaire
Op maandag 2 januari kreeg de politiecentrale in de vroege avonduren melding van de vondst van een pakket aan de zuidkust van Bonaire. Het bleek te gaan om een hoeveelheid drugs, waarschijnlijk cocaine. Het pakket is meegenomen voor nader onderzoek. Op dinsdag 3 januari hebben de heli van de kustwacht en het personeel van KPCN gezocht naar meer drugs in voornoemd gebied. Omstreeks 12.25 uur werd een pakket ter hoogte van de vuurtoren gevonden. In dit pakket zat een hoeveelheid drugs. Deze is in beslag genomen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: