Ministerio publiko ta informa ku Gideon Cecilia detene i buskeda pa Aaron Martis ta kontinua

​Info OM: 

Gideon Cecilia detene, buskeda pa Aaron Martis ta kontinua

Relashoná ku e entrada hudisial den e bario Kibrahacha di 3 yanüari 2017 kaminda a detené nuebe (9) persona i a konfiská alabes arma, bou di kua un arma di kandela. Un di e personanan ku a detené ta Gideon Ceclia. Kuerpo Polisial di Hulanda Karibense a hasi un yamada dia 3 yanüari den un intento pa haña informashon ku lo por lidia na aresto di Gideon Ceclia.

Dia 3 di yanüari a tene entradanan hudisial na un otro adrès den e bario di Anriol i na un adrès den e bario Tera Kòrá. Na Antriol a konfiská algun bala skèrpi.

Den e mesun investigashon aki KPCN a hasi un yamada pa haña informashon tokante paradero di Aaron Martis. Entretantu a saka tambe un órden di aresto pa Aaron Martis. Ministerio Públiko ta ripití i sostené e yamada di KPCN pa tur persona ku tin informashon tokante unda Aaron Martis por ta, pa duna e informashon aki, pero pa no tuma akshon propio kontra di su persna.

Alabes Ministerio Públiko ta buskando un Toyota Yaris koló kòrá ku perforashon di bala. Por duna informashon na e number di telefòn 717-8000 of via e number di telefòn pa duna tep anónimo: 717-7251

Gideon Cecilia aangehouden, zoektocht naar Aaron Martis gaat door
In verband met de huiszoeking in de buurt Kibrahacha op 3 januari 2017 waarbij negen (9) personen zijn aangehouden zijn ook wapens, waaronder een vuurwapen in beslag genomen. Een van de verdachten die is aangehouden is Gideon Cecilia. Het Korps Politie Caribisch Nederland heeft op 3 januari een oproep gedaan om informatie te verkrijgen die zou kunnen leiden tot de aanhouding van Gideon Cecilia. 
Eerder op de derde januari is er op een adres in de buurt Antriol en een adres in Tera Kora een zoeking gedaan. In Anteriol zijn kogels in beslag zijn genomen.
In hetzelfde onderzoek heeft KPCN ook een oproep gedaan om informatie te verschaffen die zou kunnen helpen in de zoektocht naar Aaron Martis. Tegen hem is inmiddels een aanhoudingsbevel uitgevaardigd. Het Openbaar Ministerie herhaalt en ondersteunt de oproep van KPCN aan mensen die informatie hebben over de verblijfplaats van Aaron Martis om dit bij KPCN te melden, maar zelf geen actie jegens hem te ondernemen.
Tevens zijn politie en justitie op zoek naar een rode Toyota Yaris met kogelgaten. Informatie kan worden doorgebeld op telefoonnummer 717-8000 of via de anonieme tip lijn: 717-7251.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: