Gabinete di Gobernador un komunikado kompañá pa potrèt relashoná ku bishita di kortesia di Presidente di Korte Komun di Aruba, Kòrsou, Sint Maarten, Boneiru, Sint Eustatius i Saba, sra. mr. Eunice A. Saleh serka Gobernador di Korsou.

logo-ktp-front-lucille-george-wout

170206-opwachting-president-hof

Willemstad
Op maandag 6 februari heeft de nieuwe President van het Gemeenschappelijk Hof van Justitie van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba, mevrouw mr. Eunice A. Saleh haar opwachting gemaakt bij de Gouverneur van Curaçao, Hare Excellentie Lucille George-Wout, voor een kennismakingsgesprek.
Op de foto: de Gouverneur van Curaçao, H.E. George-Wout en mevrouw mr. E.A. Saleh

Gabinete di Gobernador un komunikado kompañá pa potrèt relashoná ku bishita di kortesia di Presidente di Korte Komun di Aruba, Kòrsou, Sint Maarten, Boneiru, Sint Eustatius i Saba, sra. mr. Eunice A. Saleh serka Gobernador di Korsou.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: