Resientemente tur skolnan di fundeshi a risibí di Fundashon Material pa Skol un kantidat di e buki titulá “Klein Beertje en de witte beer” di e eskritor Rob Kelder. – Onlangs heeft Fundashon Material pa Skol alle scholen voor het funderend onderwijs voorzien van het boek Klein Beertje en de witte beer van de auteur Rob Kelder.

img-20170213-wa0000

Resientemente tur skolnan di fundeshi a risibí di Fundashon Material pa Skol un kantidat di e buki titulá “Klein Beertje en de witte beer” di e eskritor Rob Kelder. Despues ku maestronan a haña presentashon di e buki, e petishon pa regalá skol un kantidat di e buki a surgi. A hinka esaki den un proyekto ku a kristalisá ku yudansa di donashon di sektor privá. Aktualmente ta terminando ku e vershon na Papiamentu ku tambe lo ta otorgá na skolnan di fundeshi na momentu ku e ta kla. E buki pa uso den skol ta kompañá pa “lesbrieven” ku ta un sosten pa e maestro. E ta aportá na un aserkamentu mas amplio di e tópikonan ku tin den e buki manera entre otro kambionan di klima. E vershon hulandes di “ Klein beertje en de witte beer” ta optenibel na librerianan lokal, na Aruba i tambe na Fundashon Material pa Skol.

Onlangs heeft Fundashon Material pa Skol alle scholen voor het funderend onderwijs voorzien van het boek Klein Beertje en de witte beer van de auteur Rob Kelder. Nadat de scholen een presentatie van het boek hebben meegemaakt is er een vraag ontstaan naar meer exemplaren per school maar wel kosteloos. Middels een project is het ons gelukt om met behulp/bijdrage van de privé sector de behoefte van de scholen tegemoet te komen. Momenteel is men bezig met de eindfase van de Papiamentstalige versie die spoedig aan de scholen aangereikt wordt. De scholen krijgen ook lesbrieven die een ondersteuning biedt aan de leerkracht bij het behandelen van de thema’s zoals o.a. klimaatverandering die in dit boek voorkomen. De Nederlandstalige versie van Klein beertje en de witte beer is verkrijgbaar in de locale boekhandels, op Aruba en bij Fundashon Material pa Skol.

Advertisements

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: