Alleen geldige ID en sleutel toegelaten bij aanwezigheid uitspraak Magnus/Maximus

Alleen geldige ID en sleutel toegelaten bij aanwezigheid uitspraak Magnus/Maximus

Willemstad- Donderdag 11 mei 2017 vindt om 9:30 uur uitspraak plaats in de strafzaak Magnus/Maximus. Bezoekers die de uitspraak willen bijwonen worden alleen met een geldige ID en sleutel in de zaal toegelaten. De zaaldeuren gaan om 8:30 uur open. Vanaf 9.25 uur wordt niemand meer in de zittingszaal toegelaten. Het aantal zitplaatsen in de zaal is beperkt, dus geïnteresseerden worden geadviseerd om op tijd bij het Gerecht (Stadhuis, te Wilhelminaplein 4) te zijn.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Contact usConnecting...
created by TelegramWordpress.com
error: Content is protected !!
%d bloggers like this: