Op woensdag 17 mei heeft een lunchgesprek plaatsgevonden met het thema “integriteit en corruptie-awareness” op het paleis van de Gouverneur.

WILLEMSTAD – Op woensdag 17 mei heeft een lunchgesprek plaatsgevonden met het thema “integriteit en corruptie-awareness” op het paleis van de Gouverneur. Aanwezig waren Fundashon Kòrsou Transparente, de stichting Leading With Integrity, en mevrouw Hagen. Besproken is wat de oorzaken en gevolgen zijn van corruptie in de samenleving en welke belangrijke stappen er zijn om te werken aan een meer integer Curaçao.

Gabinete di Gobernador un komuniko kompañá pa potrèt relashon ku un kombersashon ku Gobernador a hiba ku diferente stakeholder riba e topiko di konsientisashon pa ku e aspekto di integridat i korupshon.

Op de foto van links naar rechts: Nelly Schotborgh-van de Veen, Renske Pin, en vice-voorzitter Eric Smulders van Stichting Korsou Transparente, de Gouverneur van Curaçao Hare Excellentie Lucille George-Wout, Mevr. Jeannette Hagen en Dhr. Nelson Foendoe van de stichting Leading with Integrity.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: